Led-verlichting

Laat je inspireren door onze verlichting

Besparen met led-verlichting

Iedereen weet dat led-verlichting bespaart ten opzichte van conventionele verlichting, maar wat is geschikt voor u? Wij van de SolarFabriek hebben al meer dan 5 jaar ervaring op het gebiedt van led verlichting en kunnen u daarom een eerlijk en duidelijk advies verschaffen.

Elke situatie is anders, elke wens is anders. Door samen met u te kijken naar de mogelijkheden en te luisteren naar u wensen, kunnen wij van de SolarFabriek u het licht in de duisternis laten zien.

Door onze hoogstaande led producten en met onze kennis in de theorie en uit de praktijk bieden wij u een passende led oplossing. De producten die wij aanbieden zijn alleen van A-kwaliteit en zijn gekeurd door geaccrediteerde bedrijven en voldoen aan alle Europese richtlijnen. Dit is echter bij ons niet genoeg, Wij van de SolarFabriek stellen nog hogere eisen aan onze producten. De markt wordt namelijk overspoeld met goedkope led verlichting van slechte kwaliteit. De SolarFabriek staat voor kwaliteit en voor duurzaamheid in het breedste zin van het woord.

Wat bieden wij;

  • Hoogstaande kwaliteit led verlichting
  • Europese led producten
  • TÜV gekeurd
  • Duidelijk en eerlijk advies
  • Oplossingen voor zakelijke en particuliere markt
  • De installatie
  • Kortom een totaal pakket

Bent u opzoek naar duidelijk en eerlijk advies en hoogstaande kwaliteit led verlichting tegen een eerlijk prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Eén van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij u langs om u van een eerlijk en duidelijk advies te voorzien.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten neem dan gerust een kijkje in onze webshop.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het in onze webshop.