Onze Werkwijze

Eerlijk, persoonlijk en duidelijk

Onze werkwijze

De SolarFabriek vind het belangrijk om in het eerste stadium van interesse in zonnepanelen bij u langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Door het persoonlijke gesprek kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken die het pand waar de zonnepanelen op moeten worden geplaatst bied. We lopen samen het kabeltraject van de panelen naar de meterkast door om zo misverstanden te voorkomen.

Nadat we geluisterd hebben naar de wensen en ideeën van u als klant maken wij een offerte op maat. In de offerte maken wij voor u inzichtelijk wat, naast uw investering, de terugverdientijd en het rendement op uw investering is. In de vrijwel alle gevallen ligt de terugverdientijd tussen de 5 en 6 jaar.

“Het rendement op uw investering zal rond de 15 tot 20% zijn. Dit is natuurlijk vele malen hoger dan u bij welke bank dan ook zal krijgen op uw spaargeld.”

Na de installatie zorgen onze deskundige mensen ervoor dat u door middel van monitoring op u laptop, tablet en telefoon inzicht krijgt wat de opbrengsten van uw systeem zijn. Daarnaast melden wij uw systeem aan bij de netbeheerder, zodat zij de teruglevering kunnen activeren in hun systeem.

De laatste stap in het proces is het terughalen van de door u betaalde B.T.W. waar u recht op hebt. In de omvormer zetten wij ons e-mailadres neer, zodat als er een storing zou zijn wij hier direct een melding krijgen. Hierdoor kunnen wij direct bij u langskomen om deze storing te verhelpen.

Interesse in zonnepanelen? Wacht niet langer.