Over ons

Eerlijk, persoonlijk en duidelijk

Wij zijn SolarFabriek

De SolarFabriek is opgericht in 2012 door Maarten Verbruggen. Na jarenlange expertise in de zelf opgezette fabriek “Parasol Energy Limited” in Bangladesh is hij de SolarFabriek in Nederland gestart. De SolarFabriek introduceerde de zonnepanelen van “Parasol Energy Limited” op de Nederlandse markt. De zonnepanelen worden door onze deskundige installateurs geplaatst.

In augustus 2015 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar Ronald Drenth. Ronald heeft de SolarFabriek voorzien van enkele nieuwe complementaire productgroepen zoals LED verlichting en vloerisolatie. De SolarFabriek heeft als doel een energiescan van uw bedrijfspand of woning te maken en te kijken hoe we u kunnen helpen te verduurzamen.

Door middel van zonnepanelen en LED verlichting reduceren wij uw stroomverbruik naar nul op de meter. De vloerisolatie zorgt voor een flinke reductie op uw gasverbruik. Door het aangaan van diverse samenwerkingsverbanden met een aantal sterke partners kunnen wij met zonneboilers, warmtepompen en infraroodpanelen het duurzame plaatje compleet maken

Interesse in zonnepanelen? Wacht niet langer.