Duurzaam hier is duurzaam daar

“We kunnen de wereld niet veranderen, maar wel de wereld voor een aantal mensen.” Dat is de filosofie van de SolarFabriek. Daarom heeft de SolarFabriek zelf een zonnepanelen fabriek in Bangladesh ontwikkeld.

Parasol Energy Limited

Parasol Energy Ltd. is opgericht met een aantal doelstellingen, waaronder het bijdragen aan de ontwikkeling van Bangladesh op een houdbare manier. De visies van de SolarFabriek en Parasol stemmen dan ook volledig overeen. We kunnen de wereld niet veranderen, maar voor de Bengalen die in de fabriek werken is het leven vaak al veranderd. De mensen die in de fabriek Parasol Energy Limited werken, krijgen een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Hiermee hebben ze de kans gekregen op een menswaardig bestaan.

Zo is jouw keuze voor zonne-energie van de SolarFabriek dubbel duurzaam.

Kijk voor meer informatie over de sociale onderneming Parasol Energy Limited op deze link naar de site van de Fabriek.

1WE

De SolarFabriek werkt samen met de stichting 1WE, waarbij we voor elk zonnepanelen systeem wat in Nederland wordt verkocht een Solar Home systeem of applicatie weg geven aan een arm gezin in Bangladesh, via deze stichting die ook actief is in Bangladesh. Voor meer informatie over de stichting 1WE, klik hier.

Leave your thought