MVO

Kwaliteit die zichzelf terugverdient

Zonnepanelen van SolarFabriek

De SolarFabriek werkt alleen met hoogwaardige producten en leveranciers. De zonnepanelen waar wij mee werken staan allemaal in de Tier 1 lijst dit is een onafhankelijke lijst die de kwaliteit van de zonnepanelen en fabrikanten waarborgt. Wij leveren merken zoals Jinko en Trina deze merken staan al jaren in de top 3 van de Tier 1 lijst.

Wij kijken niet alleen naar de hoogst mogelijke kwaliteit van de panelen maar ook de onderconstructie is van onschatbare waarde. Het moet immers goed op uw dak liggen. Daarom werken wij met SolarConstruct en Sunbeam onderconstruties. Dit zijn degelijke, duurzame en bovenal de hoogwaardigste onderconstructies die op de markt te verkrijgen zijn.

Daarnaast is de omvormer van groot belang misschien wel van het grootste belang. Een omvormer vormt het stroom om zoals de benaming al zegt. Hij maakt van gelijkspanning (+ en -) wisselspanning wat in Nederland gebruikt wordt. Dit zodat u de energie die u zelf opwekt zelf weer kunt gebruiken. Juist omdat een omvormer zo belangrijk is hebben wij gekozen voor high end omvormers namelijk Huawei, SMA, SolarEdge en Hosola. Dit zijn merken die zichzelf bewezen hebben in de markt.

Wat betekend dit voor u, wat is belangrijk en waar moet u op letten.

De markt wordt overspoeld met zonnepanelen hoe weet u wat een kwalitatief goed zonnepaneel is. Kijk naar de specificatie van de zonnepanelen en kijk of de zonnepanelen in de Tier 1 lijst staan. Deze lijst is onafhankelijk en daarom betrouwbaar. Vraag een expert, wij van de SolarFabriek durven onszelf een expert te noemen op het gebiedt van zonnepanelen omdat wij zelf zonnepanelen hebben geproduceerd dit onderscheid ons in de markt.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen neem gerust contact met ons op wij vertellen u graag meer over. Het delen van onze passie is wat ons energie geeft en wij geven u daar graag energie voor terug. Let’s benefit all is dan ook ons slogan.

Interesse in zonnepanelen? Wacht niet langer.