Onze Werkwijze

Eerlijk, persoonlijk en duidelijk

Onze werkwijze

De SolarFabriek vindt het belangrijk om in het eerste stadium van interesse in zonnepanelen bij u langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Door het persoonlijke gesprek kunnen wij samen met u de mogelijkheden bespreken voor het pand waar de zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Daarnaast wordt het kabeltraject van de panelen bekeken naar de meterkast.

Na afloop van het gesprek maken wordt een offerte op maat binnen een werkweek toegestuurd. In de offerte wordt naast uw investering geoffreerd, de terugverdientijd en het rendement op uw investering toegelicht. In vrijwel alle gevallen is de terugverdientijd tussen de 5 á 6 jaar.

“Het rendement op uw investering zal rond de 15 tot 20% zijn. Dit is natuurlijk vele malen hoger dan u bij welke bank dan ook zal krijgen op uw spaargeld.”

Na de installatie meten onze deskundigen door middel van monitoring op uw laptop, tablet of uw telefoon, wat de opbrengsten van uw systeem zijn. Daarnaast melden wij uw systeem aan bij de netbeheerder, zodat zij de terug levering  activeren in hun systeem.

Tot slot zorgen wij ervoor dat de btw voor u wordt teruggehaald en noteren wij in de omvormer het e-mailadres van de Solarfabriek. Mocht er ooit een storing plaatsvinden, dan ontvangen wij direct een melding en plannen wij een afspraak bij u in om dit te verhelpen. Dit is allemaal onderdeel van onze service!

Interesse in zonnepanelen? Wacht niet langer.