Zonnepanelen

Kwaliteit die zichzelf terugverdient

Zonnepanelen van SolarFabriek

De SolarFabriek werkt met hoogwaardige producten en leveranciers die te vinden zijn op de Tier 1 lijst. Deze lijst waarborgt de kwaliteit van de zonnepanelen en fabrikanten.

Niet alleen de panelen moeten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, maar ook de onderconstructie. Zoals wij bij de Solarfabriek zeggen: “Het moet immers goed op uw dak liggen”. Daarom werken wij met SolarConstruct en Sunbeam onderconstruties. Dit zijn degelijke, duurzame en bovenal de hoogwaardigste onderconstructies die op de markt te verkrijgen zijn.

Daarnaast is de omvormer van groot belang. De omvormer vormt het stroom om en maakt van gelijkspanning (+ en -) wisselspanning wat in Nederland gebruikt wordt. Hierdoor kan je de opgewekte energie zelf gebruiken. De high-end omvormers die wij gebruiken zijn van de merken Huawei, SMA, SolarEdge en Hosola.

Wat betekent dit voor uw zoektocht naar de beste zonnepanelen?

Bij de SolarFabriek voldoen alle zonnepanelen, onderconstructies en omvormers aan de hoogste kwaliteitstandaarden. Doet u graag een vergelijkend warenonderzoek, let dan op of de zonnepanelen op de in de Tier 1 lijst staan. Deze lijst is onafhankelijk en daarom betrouwbaar.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de zonnepanelen en over hetgeen wat ons energie geeft. Dit geven wij graag aan u terug.

Interesse in zonnepanelen? Wacht niet langer.